22 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

img

Η Εταιρία μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας από το 1998.Διαθέτοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την απαραίτητη ευαισθησία, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε απαίτηση στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας.Πρωταρχικό μέλημά μας είναι ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος των παιχνιδιών που διαθέτουμε, καθώς η άνεση των παιδιών στο παιχνίδι είναι απαραίτητο να συνδυάζεται πάντοτε με την ασφάλειά τους.

Carousel-Παιδότοποι

Τα εταιρικά μας καταστήματα στην Ηλιούπολη και στον Αγ. Δημήτριο, συνδυάζουν την διασκέδαση των παιδιών στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους
παιχνιδιού, εγκεκριμένους από τον ΕΛΟΤ, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Παράλληλα, οι γονείς μπορούν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε στο πλήρως εξοπλισμένο αναψυκτήριο μας.

Οι άνθρωποι μας

Tο προσωπικό μας είναι ο καθρέπτης της επιχείρησης μας.Μέσα από την συνεχή εκπαίδευση αναδεικνύουμε και προσαρμόζουμε τις ικανότητες και δεξιότητες του προσωπικού μας για να αναλάβουν την ψυχαγωγία των παιδιών με μέγιστη προτεραιότητα την ασφάλεια,το δημιουργικό παιχνίδι & τη διασκέδαση τους καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στους παιδότοπους μας.  Βοηθάμε τα παιδιά ώστε μαζί με το ελεύθερο παιχνίδι τους να βρίσκουν λόγο και χώρο έκφρασης , συμμετοχής, εκτόνωσης & δημιουργίας .

elGreek