Μπαλονοκατασκευές για πάρτι στο σπίτι σας.

Η φετινή Άνοιξη μας φέρνει αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω κοινωνικής αποστασιοποίησης που όλοι μας τηρούμε ώστε να συνεισφέρουμε στον τερματισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού και τη λήξη της καραντίνας η οποία θα μας φέρει πάλι κοντά στους μικρούς μας φίλους. Τα CAROUSEL  με ευθύνη και επαγγελματισμό, στέκονται δίπλα σας τις δύσκολες αυτές ημέρες, και αναλαμβάνουν να σας προμηθεύσουν μπαλόνια με ήλιον & συνθέσεις μπαλονιών στο χώρο σας κάνοντας μια έκπληξη στα γενέθλια των μικρών μας φίλων αλλά και για οποιαδήποτε οικογενειακή γιορτή στο σπίτι σας.

Τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής κατά την κατασκευή & τη μεταφορά  των μπαλονο-κατασκευών στο χώρο σας, αναλαμβάνουμε κατόπιν συνεννόησης μαζί σας να κατασκευάσουμε και να σας παραδώσουμε στο χώρο σας , οποιαδήποτε κατασκευή με μπαλόνια επιθυμείτε.

Διακοσμούμε το χώρο σας με μπαλόνια  ,απλά ή foil ,με ή χωρίς ήλιο και δημιουργούμε για σας την πιο όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα.Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα παραστάσεων και εμείς θα συνθέσουμε δημιουργίες ιδανικές για παιδικά πάρτι  και  οποιαδήποτε προσωπική σας στιγμή.

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επιλέξουν  μπαλόνια με τους αγαπημένους ήρωες, όπως

BATMAN ,BARBIE,SIMMER &SHINE,UNICORN,HELLO KITTY,MQEEN,PEPPA,PRINCESS,DORA,BLAZE,FROZEN,PAW PATROL και  πολλούς  άλλους ήρωες , σε διάφορα μεγέθη φουσκωμένα με αέρα ή ήλιον.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε μπαλόνια FOIL αριθμούς μεγέθους 84 εκ. για γενέθλια και επετείους.

Καλέστε μας για λεπτομέρειες στο 2109700031 & 2109700096 η ζητήστε μας προσφορά μέσω της φόρμας επικοινωνίας ΕΔΩ

About Author

Related posts

elGreek